Zoeken

DG Sport: 2020 6 Heures Moto op 16 augustus

14 november 2019
Na een succesvolle eerste editie wat activiteiten rondom de race betreft heeft organisator DG Sport de datum voor de 2020 editie van de 6 Heures Moto op het circuit van Spa-Francorchamps bekend gemaakt.

De aankondiging van de terugkeer van de 24-uurs van Spa-Francorchamps in het EWC Endurance World Championship en het organiseren van een Parade in de straten van Spa aan de vooravond van het huidige 6 Heures Moto event maakte van de 2019 editie een geslaagd evenement. 

Meer had DG Sport niet nodig om verder te gaan op dit elan en alvast de volgende editie te plannen van de op dit moment nog enige endurance race voor moderne motoren op een van 's werelds mooiste circuits in de Belgische Ardennen.

De fans kunnen alvast de datum van de 2020 editie in hun agenda zetten: zondag 16 augustus, wat tevens betekent dat op zaterdagavond 15 augustus, de coureurs en hun machines de paddocks van het Circuit van Spa-Francorchamps zullen verlaten om naar het centrum van de stad Spa te trekken en zich daar onder het volk te begeven. Wat de animaties betreft worden er al heel wat nieuwigheden voorbereid…

De racedag wordt opnieuw opgedeeld in een deel kwalificatiesessies en de wedstrijd zelf, de "All-in-One" formule die goed volgens DG Sport bij iedereen goed in de smaak is gevallen. 

De twee dagen voorafgaand aan de 6 Heures Moto, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus, heeft de Bikers'Days afdeling van DG Sport het circuit van Spa-Francorchamps afgehuurd, wat door de meeste teams ongetwijfeld als extra trainingstijd zal worden gebruikt. 

Meer informatie: www.6heuresmoto.com