Zoeken

Koning Zelfbouw Dag

Shed Build Bikes

11 juni 2018
Al een aantal jaar is de Koning Zelfbouw dag van Motoport Hengelo een bekend evenement op de kalender. Zeker als je van het betere huisvlijt houdt, kun je hier je hart ophalen. Elk jaar groter, elk jaar beter, elk jaar ligt de lat hoger. Dus is het hoog tijd daar eens een kijkje te nemen.

Zelfbouwers van uit het hele land trekken jaarlijks naar het Oosten om in Hengelo te laten zien wat ze gemaakt hebben. Sommigen bouwen er zelfs specifiek een project voor. Het niveau ligt dan ook enorm hoog en dat wordt meer en meer opgemerkt. Koning Zelfbouw is een zeer begeerlijke titel en opent deuren. De motoren zien we vanzelf terug in verschillende media, dus het is zeker wel een high end evenement.

Nou ligt Hengelo wel heel erg diep in het oosten van Nederland verstopt, wat voor ons dan ook vaak de reden was om 'andere plannen' te hebben, maar inmiddels kom je er gewoon niet meer omheen, hier moet je écht eens geweest zijn. Al is het maar voor de gezelligheid en het opnieuw ontmoeten van oude kennissen. Dus zijn we in de vierwieler gestapt voor een bezoekje aan de oostgrens. 

Door: Vincent Burger