Zoeken

Bezoek Giacomo Agostini Sala dei Trofei

Villa Vittoria

30 december 2020

Bezoeken aan Ago's Sala dei Trofei kunnen alleen worden geregeld door contact op te nemen met zijn dochter Vittoria Agostini in Villa Vittoria Charme e Relax via info@villavittoriabergamo.it Tel. +39035 239209

Het arrangement staat officieel bekend als Una Giornata col Campione - Een Dag met de Kampioen - en is inclusief B&B in Villa Vittoria voor één nacht (extra nachten zijn beschikbaar, tegen meerprijs), een begeleid bezoek met Ago persoonlijk aan de Sala dei Trofei, met transfers per minibus tussen de Villa Vittoria en zijn huis, gevolgd door diner in een nabijgelegen restaurant in de historische Città Alta van Bergamo, in gezelschap van Ago. 

Elke groepsgrootte is beperkt tot maximaal 13 personen, met een minimum van acht - maar koppels of individuen worden bij elkaar gegroepeerd als er ruimte beschikbaar komt. De prijzen variëren afhankelijk van welke kamer in Villa Vittoria wordt gekozen, vanaf € 450 all-in voor één persoon in de Camelia, tot € 700 voor eenpersoonsgebruik in de Mimosa, Glicine of Peonia, of € 850 voor tweepersoons gebruik. Da's inclusief handtekening van Ago zelf.