Zoeken

Yamaha kondigt TMAX SX Sport Edition aan

8 maart 2018
Na vorig jaar de TMAX flink te hebben vernieuwd heeft Yamaha nu de sportieve motorscooter naar een hoger niveau gebracht met de TMAX SX Sport Edition, volgens de Japanners het meest exclusieve en dynamische model in de legendarische MAX-serie.

Dit topmodel onder de Yamaha motorscooters is uitgerust met een Akrapovič uitlaatsysteem dat de kwaliteit en exclusiviteit van de TMAX moet onderstrepen en volgens Yamaha is gebouwd om de meest opwindende sportieve rijervaring te leveren. Met dank waarschijnlijk aan het vette geluid dat door Akra wordt geproduceerd.

Een hitteschild van carbon en een speciaal logo op de uitlaat bevestigen de hoogste specificatie van het model. De TMAX SX Sport Edition is verder uitgerust met een sportief windscherm en een lichtgewicht kentekenplaathouder, die de sportieve en agressieve lijnen van de aerodynamische carrosserie moeten accentueren.  

Tot slot heeft de Sport Edition een speciale Matt Silver kleurstelling en goudkleurige voorvorkpoten. De sportieve scooter is verder net als de standaard TMAX SX uitgerust met een contactslotloze 'Smart Key', tractiecontrole, Yamaha D-Mode en de My TMAX Connect app.Hoeveel de TMAX SX Sport Edition moet gaan kosten en vanaf wanneer de scooter leverbaar is, is niet bekend.