Zoeken

Ook nieuwe kleuren voor 2018 Vulcan S en Vulcan S CAFE

1 augustus 2017
Het grote nieuws heeft Team Green ongetwijfeld voor de Intermot in Keulen en EICMA in Milaan bewaard, maar de nieuwe kleuren voor de Vulcan S en Vulcan S CAFE zijn wereldkundig gemaakt.

Een Urban Cruiser, dát was ons recent nog eens extra duidelijk gemaakt toen door een zooitje Benelux collega’s de binnenstad van Neerlands enige Metropool, Rotterdam, met de Vulcan S onveilig werd gemaakt en waarvan binnenkort het verslag op deze website online zal worden gezet. 

Dankzij z’n ergo fit instelmogelijkheden met twee zadelopties, verschillende sturen en voetsteunen kan de Vulcan S binnen een handomdraai voor elk type rijder geschikt worden gemaakt. Vooruit, misschien iets meer dan die handomdraai, maar dat neemt niet weg dat ‘ie op nagenoeg elk lichaam kan worden aangepast. En dat is volgens Kawasaki een van de redenen van z’n succes. 

Voor 2018 heeft Kawasaki twee nieuwe kleuren bedacht voor de gewone Vulcan S, namelijk Metallic Flat Spark Black en Pearl Lava Orange, terwijl voor de van een vleugje cafe racer voorziene Vulcan S CAFE een Pearl Storm Gray kleurspoeling is bedacht. Rest ons alleen de vraag waar het langst over is vergaderd, de kleuren zelf of de benamingen.