Zoeken

Oficina MRS Z650 Flat Track: vette special nummer 2

11 september 2017
Ze hebben ’t weer geflikt, de Franse jongens van Oficina MRS. Na eerder al op een indrukwekkende manier een Vulcan S te hebben getransformeerd tot een ware cafe racer is een Z650 tot Z650 MRS Flat Track omgebouwd.

Ze waren d’r wel blij mee bij Kawasaki France, met de Vulcan S MRS Café Racer als eindresultaat van hun eerste samenwerking. Zo blij dat snel werd besloten dat dit een vervolg moest gaan krijgen. Volgens Antoine Coulon van Kawasaki France is MRS een waar kunstenaar die hoogstaande projecten leidt die soms bijna onmogelijk worden geacht. 

Straffe woorden van Coulon, maar eerlijk is eerlijk, ook deze Z650 MRS Flat Track is zonder meer übervet. Volgens Oficina MRS was het project ditmaal veel veeleisender dan de Vulcan S, maar kreeg hij alle ruimte om zichzelf artistiek uit te drukken, met als doel een unieke motor te ontwikkelen die door het publiek kan worden gewaardeerd. 

De Kawasaki Z650 MRS maakt haar debuut op 10 september bij het “Chantilly Art & Elegance Richard Mille” event op het Chantilly Kasteel (60) in Frankrijk en we hebben zo het idee dat dit niet de enige beurs is waar de special zal worden getoond.