Zoeken

NIKEN tour... er is nog plaats

20 augustus 2018
De NIKEN, je moet er eigenlijk zelf op hebben gereden om er een oordeel over te kunnen vellen. Dat kan, het komend weekend doet de NIKEN tour ons eigen kikkerlandje aan.

 

Een van de meest besproken motoren van het afgelopen half jaar is zonder meer de Yamaha NIKEN. De commentaren zijn dan ook niet van de lucht... we gaan ze niet herhalen, je kunt ze zelf invullen. 

Maar, tot nu toe heeft behalve een paar lucky few van de pers, waar wij toe behoorden, er nog nauwelijks iemand op kunnen rijden. Daar komt nu verandering in met de NIKEN tour. Eindelijk kun je het zelf proberen!  Maar enige spoed is wel gewenst, want het is komend weekend al.

De NIKEN tour is een reizend circus dat telkens een ander land aandoet, waarbij geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor een flinke toerrit door een mooie omgeving. Daarom is voor Nederland gekozen voor de omgeving van Maastricht en het Limburgse land. Bochten en vergezichten gegarandeerd dus. 

De tour is uitgesmeerd over drie dagen (aankomst, rijden en vertrek) en aanmelden is dus ook verplicht. Dit is mogelijk via de dealer. Wil je dus mee, neem liefst vandaag nog even contact op met je dichtstbijzijnde dealer om te kijken of er nog plaats is. En wie weet rij je komend weekend als een van de eersten in Nederland met de NIKEN... zeker weten dat je dan een goed verhaal hebt als je terugkomt.


Meer informatie over de NIKEN tour op www.niken-tour.eu.