Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2020 YZF-R6, YZF-R3 en YZF-R125

5 september 2019
Yamaha heeft voor 2020 de YZF-R6, YZF-R3 en YZF-R125 van een nieuw likje verf en nieuwe graphics voorzien. De modellen in de kleur Icon Blue moeten daarbij de link met de officiële Yamaha Racing Teams benadrukken.

Icon Blue en Midnight Black, dat zijn de namen van de kleuren die Yamaha voor de 2020 YZF-R6 en R3. De R125 is eveneens leverbaar in Icon Blue, maar in plaats van Midnight Black heet de zwarte uitvoering bij de 125cc Tech Black, daarnaast is Yamaha's kleintje Supersport ook leverbaar in Competition White.

Door een breed scala aan originele Yamaha accessoires kunnen bezitters van een Yamaha R-serie hun motorfiets naar eigen smaak personaliseren met accessoires die specifiek zijn ontwikkeld voor deze exclusieve supersport modellen. 

Speciaal voor de YZF-R3 en de YZF-R125 is nu het Sport Pack verkrijgbaar. Een exclusief pakket aan accessoires die zorgvuldig door Yamaha zijn geselecteerd. 

Dit Sport Pack bestaat uit een lichtgewicht kentekenplaathouder, een endurance kuipruit, LED knipperlichten, valblokken en een tankpad. Het Sport Pack benadrukt niet alleen het uiterlijk van de YZF-R3 en de YZF-R125, het markeert ook de nauwe band tussen Yamaha's winnende WSBK en WorldSSP coureurs.