Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2018 Versys 650

1 augustus 2017
Kawasaki heeft de populaire Versys 650 voor modeljaar 2018 van een nieuw likje verf voorzien. Zeker de witte versie met subtiele groene striping ziet er naar onze mening likkebaardend lekker uit.

Sinds zijn introductie in 2006 hebben we op de redactie een zwak voor de Versys 650, die destijds nog gewoon als Versys door het leven ging. Het Kawasaki Experience avontuur met de Versys in de Franse Alpen staat voor eeuwig in ons geheugen gegrift. Zo lelijk als de nacht, maar oh wat een pret om te rijden. 

Dat veranderde echter in 2015, toen de tot Versys 650 omgedoopte fiets een complete make-ver kreeg met nu een veel fraaier uiterlijk, wat door het motorpubliek ten zeerste werd gewaardeerd. Wat heet, in een jaar tijd groeide de Versys 650 uit tot de best verkochte ‘middenklasse allroad’, voor zover je bij dit soort motoren van een allroad spreken kunt. Middenklasse hoogpoter dekt de lading beter.

Voor modeljaar 2018 heeft Kawasaki geen schrikbarende vernieuwingen doorgevoerd, wel zijn voor de Versys 650 nieuwe kleurstellingen bedacht, zijnde Pearl Blizzard White, Metallic Spark Black en Candy Lime Green. De laatste twee zijn volgens Kawasaki een gegarandeerd succes voor de Kawa-freak, terwijl de witte versie bij niet-Kawa freaks meer tot de verbeelding moet spreken.

Morihiro Ikoma, directeur Kawasaki Motors Europe:
We beschouwen de Versys 650 als een core machine in het middensegment. Met aanhoudende vraag elk jaar van Europese rijders en Kawasaki dealers zijn we verheugd de nieuwe kleuren voor het nieuwe seizoen te kunnen onthullen.