Zoeken

Nieuwe kleur voor 2019 Ducati SuperSport

19 juni 2018
Mocht je toevallig je zinnen hebben gezet op de Ducati SuperSport, voor modeljaar 2019 hebben de Italianen het kleurschema aangepast. De Supersport wordt leverbaar de de kleur matgrijs in combinatie met rode wielen en een rood frame.

 

Het nieuwe kleurschema van de 2019 SuperSport is volgens Ducati een herinterpretatie van de kleuren die een aantal iconische sport modellen uit het verleden karakteriseerden. Met de matgrijs/rode kleurstelling zegt Ducati vaarwel tegen het traditionele Ducati rood en welkom tegen het nieuwe Titanium grijs met matte afwerking.

Uiteraard zijn ook de afdekkap voor de duozit en de plastic inserts voor de zijkoffers, beide items uit de uitgebreide Ducati Performance catalogus, in dezelfde kleur Titanium grijs leverbaar.

Mocht je toch liever gewoon een rode willen hebben, wees niet getreurd: de SuperSport S blijft gewoon leverbaar in de huidige kleuren Ducati rood en het zeer gewilde Star White Silk, ofwel in de volksmond gewon matwit, met rode wielen en een rood frame. 

De SuperSport in nieuwe kleuren zal vanaf juli naar de Ducati Stores worden uitgeleverd, de prijs blijft ongewijzigd.