Zoeken

MV Agusta lanceert gelimiteerde Dragster RR TheArsenale

4 februari 2020
MV Agusta heeft voor de verandering weer een gelimiteerde versie van de Dragster RR op de markt gezet, de Dragster RR Arsenale. En dat is geen verwijzing naar die Britse voetbalclub, maar naar een exclusieve online retailer, die de meest uiteenlopende dingen aanbied, van jet-vliegtuigen tot motoren en van accessoires tot luxe artikelen.

Soms pakt 't goed uit, ditmaal hebben ze in onze ogen toch de plank misgeslagen bij MV. Om het een beetje beschaafd te houden: we hebben wel eens mooiere specials gezien dan deze Arsenale, welke in onze ogen niet meer is dan een Dragster RR waar wat accessoires en een lelijke stickerset tegenaan is gegooid.

Maar goed, smaken verschillen en gezien het feit dat dit een MV is denken we niet dat ze straks in de hamsterweken als kiloknaller de deur uit zullen gaan. Volgens MV hebben de ontwerpers zich geconcentreerd op specifieke delen van de fiets en op de stickerset die in lijn is met TheArsenale's identiteit. 

Ratmir Sardarov, directeur MV Agusta Motor S.p.A.:
"We zijn verheugd over deze nieuwe samenwerking met TheArsenale. We waren meteen verleid door hun baanbrekende benadering van luxe retail. Alleen de beste, meest exclusieve modellen zijn in hun virtuele garage opgenomen en onze speciale TheArsenale editie Dragster 800 RR, een staaltje pure motorkunst, in nu een van hun helderste edelstenen."