Zoeken

Kawasaki kondigt Sport Tour Supercharger aan

10 oktober 2017
Kawasaki gaat op de EICMA in Milaan een nieuw model presenteren dat van een Supercharger is voorzien. Volgens Team Green is de Supercharger technologie gebalanceerd op een nog sterker laagtoeren tot middengebied.

Het is een publiek geheim dat Kawasaki een tweede model op basis van de H2 supercharger viercilinder gaat lanceren, waarbij de focus meer op Sport Touring is gelegd. Ondanks dat het accent wat vermogensafgifte betreft nu nog meer op lage toeren en het middengebied is gelegd, moet dat volgens Kawasaki niet ten koste van de verslavende top-end performance zijn gegaan. 

Bovendien moet het krachtige blok met nu dus uitgesmeerde powerband ook nog een superieur zijn wat brandstofverbruik betreft en wat rijgevoel betreft dichtbij de Sport Touring markt staan. Het is alleen te hopen dat wat zuinigheid betreft Kawasaki niet de H2 als referentiekader heeft gebruikt, want met een verbruik van 1:11 is zo’n beetje alles zuiniger dan dat.

“Supercharge your journey with the only manufacturer that can deliver such a machine – be prepared for Sport Touring to accelerate impressively and efficiently into its next exciting phase.” Straffe woorden van Kawasaki, op 7 november weten we meer…