Zoeken

Honda Rebel nu ook in het grijs

16 januari 2019
Mocht je toevallig in de running zijn voor een nieuwe Rebel, Honda' kekke Cruiser voor het A2 rijbewijs is voor 2019 ook in het grijs leverbaar. Voor wie bang is anders té veel op te vallen.

 

Een motor die een klassieke uitstraling heeft, maar toch eigenzinnig is, dat is wat het ontwerpteam van Big Red in gedachten had toen de Rebel werd bedacht. Omdat bij de hipster generatie een motor meer dan alleen een vervoersmiddel is, maar ook lifestyle vertegenwoordigen en vooral een eigen identiteit uitstralen. 

Klinkt logisch, helemaal als je bedenkt dat Honda juist de Rebel promoot als ideaal uitgangspunt voor een eigen custom project, om zeg maar als blanco canvas te gebruiken. Wat met Honda's eigen Project Rebel Dreams - een custom built-off competitie tussen twee teams in de Benelux -  nog eens extra is onderstreept. 

Zo logisch als het hele lifestyle verhaal klinkt, zo onlogisch vinden we dan weer de keuze van Honda om voor 2019 er de kleur Pearl Cadet Gray kleurstelling aan toe te voegen. Natuurlijk, je kunt stellen dat grijs tegenwoordig helemaal je van het is, maar dan ben je wel die grijze muis die vooral niet wil opvallen waar dat volgens Honda bij de Rebel juist wél de bedoeling is. 

Nu heeft Honda er wel zo slim aan gedaan om de nieuwe Pearl Cadet Gray kleurstelling te gaan voeren naast, en niet in plaats van de al leverbare kleuren Mat Axis Gray Metallic, Millennium Red en Graphite Black. De 2019 Rebel is vanaf februari leverbaar via de officiële Honda dealers voor € 7.458,- en dat is inclusief alle onvermijdbare kosten.