Motorfreaks - Ducati toont 2018 XDiavel "Iceberg White" op European Bike Week - details

Zoeken

Ducati toont 2018 XDiavel "Iceberg White" op European Bike Week

7 september 2017
Ducati heeft de European Bike Week aangegrepen om de XDiavel nog eens extra onder de aandacht te brengen. De nieuwe kleur “Iceberg White” heeft er zijn debuut gemaakt, daarnaast hebben de Italianen de XDiavel Experience Truck meegenomen, zodat er ook nog een proefrit kan worden gemaakt.

Met 120.000 bezoekers vanuit heel Europa (en ver daarbuiten) wordt de European Bike Week, Europa’s grootste custom en cruiser evenement aan de Faaker See in Oostenrijk, door veel fabrikanten aangegrepen om in contact te komen met de doelgroep. 

Zo ook Ducati, dat met de in 2016 geïntroduceerde XDiavel nu ook voor de cruiser liefhebbers iets serieus te melden heeft. Naast dat het publiek in Oostenrijk als eerste de nieuwe “Iceberg White” kleuren in het echie kan aanschouwen, heeft Ducati ook de “XDiavel Experience” naar de Faaker See gebracht. 

De XDiavel Experience truck is ontworpen om motorrijders kennis te laten maken met de levensstijl van de XDiavel. Sinds het vertrek uit Peterborough, Engeland, is de truck op doorreis door Europa, waardoor motorrijders de nieuwe Ducati cruiser kunnen ontdekken en testen. Bij Faaker See zijn er 20 XDiavels beschikbaar om een testrit mee te maken, waarvoor ter plaatse kan worden ingeschreven.

 

Deze allernieuwste versie van de XDiavel is vanaf oktober 2017 te ontdekken bij het Ducati Dealernetwerk.