Zoeken

BMW onthult R 18 3 april 's avonds in Austin, Texas

9 maart 2020
Op de EICMA in Milaan werd het prototype onthuld, maar de definitieve versie van de BMW R 18 zal over een kleine maand in Texas bekend worden gemaakt. Tijdens de Handbuild Show in Austin, Texas zal op 3 april om 8 uur 's avonds het doek van BMW's entry model in de Cruiser markt worden onthuld.

Ze hebben d'r jaren naartoe gewerkt en verwachten er veel van, dus is het niet vreemd dat voor de onthulling van de R18 is gekozen voor een Custombuild Show in de V.S. Een Custombuild Show die ook nog eens toevallig samenvalt met de MotoGP in datzelfde Austin in Texas. 

"Iedereen bij BMW Motorrad kijkt uit naar wat voor ons absoluut het hoogtepunt van het jaar is - de wereldpremière van de BMW R 18," zegt Dr. Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad. "BMW Motorrad heeft in 2019 voor het negende jaar op rij een verkooprecord neergezet. Met de R 18 - en daarmee de entry in het Cruiser segment - blijven we consequent onze groeistrategie volgen met het heldere doel om wereldwijd de nummer 1 te worden in het premium segment.

Op www.bmw-motorrad.com/r18countdown is de countdown naar de wereldpremière van de BMW R 18 officieel begonnen. Direct na de onthulling om 20:00 uur locale tijd (4 april 03:00 uur CET) zal de eerste informatie van de nieuwe fiets inclusief foto's, video's en de configurator online worden gezet. De onthulling zal ook live op de social media kanalen van BMW Motorrad te volgen zijn.