Zoeken

13 juli virtuele launch Harley-Davidson: van evolutie naar revolutie

22 juni 2021
Harley-Davidson heeft een eerste detailfoto vrijgegeven van een nieuwe motor voor het sportsegment, aangedreven door dezelfde 150 pk sterke 1250cc Revolution Max als de Pan America. De virtuele launch van de motor "van evolutie naar revolutie" vindt plaats op 13 juli om 17:00 uur.

Mocht je denken "het zal toch niet" zullen we helaas je enthousiasme moeten temperen, 'sportsegment' betekent niet dat Harley toch heeft besloten de Bronx streetfighter in productie te nemen, maar iets cruiserachtigs. Iets in de trant van het Custom 1250 prototype dat eerder al door Harley was gepresenteerd. Een sportieve cruiser die als tegenhanger van de Ducati Diavel kan worden gezien. Of als de opvolger van Harley's eigen V-Rod. 

“Na de succesvolle lancering van ons eerste Adventure Touring model, de Pan America, zijn we verheugd om nog een compleet nieuwe motorfiets te presenteren. Het model is gebouwd op het Revolution Max platform in het sportsegment, met ongeëvenaarde Harley-Davidson technologie, prestaties en stijl”, aldus Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson.

Het introductie-evenement zal een tipje van de sluier oplichten over de specs van het nieuwe model en bevat presentaties van het leiderschapsteam van Harley-Davidson en verschillende productexperts die het model ontwikkelden. Natuurlijk komen ook gepassioneerde rijders aan het woord. Het nieuwe model komt in 2021 naar de Harley-Davidson® dealers.

Om deel te nemen aan de virtuele lanceringservaring ‘Van Evolutie naar Revolutie’, registreer je je direct op www.H-D.com/JulyReveal.