Zoeken

Yamaha en Riders for Health houden online loterij

24 juni 2022
Riders for Health Powered by Two Wheels for Life houdt een online loterij met prachtige prijzen, die zijn gedoneerd door Yamaha Motor, waaronder de officiële Yamaha Ténéré World Raid die deelneemt aan de 2022 Africa Eco Race.

Riders for Health heeft de laatste 30 jaar Yamaha AG100- en AG200-motoren gebruikt voor hun levensreddende gezondheidsprogramma's in Afrika, maar veel van de ingezette AG100's en AG200's zijn verouderd en dringend aan vervanging toe, en de werkplaatsen en kantoren van Riders for Health hebben nieuwe gereedschappen en IT-apparatuur nodig om doeltreffend te blijven werken.

Om aandacht te vragen voor Riders for Health en fondsen te werven voor hun projecten in Afrika, zijn Yamaha en Riders een driejarig partnerschap aangegaan waarbij de organisatie de titelpartner is van Yamaha's Ténéré World Raid Rallyteam, dat meedoet aan de 2022 Africa Eco Race, die plaatsvindt van 15 tot 30 oktober.

In het eerste jaar van het partnerschap zullen Yamaha en Riders for Health hun fondsenwerving richten op het programma dat de Riders in Gambia uitvoeren. De vloot AG100-motoren die in Gambia dient voor de bezorging van cruciale preventieve middelen, zoals muskietennetten tegen malaria, en voor het organiseren van regelmatige immunisatieklinieken tegen diverse ziekten, is hoognodig aan onderhoud of vervanging toe. Deze operatie zal uiteindelijk 100.000 euro gaan kosten.

Om nieuwe motoren en een moderne uitrusting te kunnen aanschaffen, heeft Two Wheels for Life, de fondsenwervende tak van Riders for Health in het Verenigd Koninkrijk, een online loterij georganiseerd met prijzen die door Yamaha Motor zijn gedoneerd.

Hoofprijs is één van de officiële Yamaha Ténéré World Raid-motoren (niet geschikt voor op de weg) die deelnemen aan de Africa Eco Race 2022, plus een eendaagse Yamaha Adventure Riding Experience met een van de Africa Eco Race-coureurs, Alessandro Botturi of Pol Tarrés.

Het prijzenpakket bevat verder vier eendaagse Yamaha Adventure Riding Experiences met een van de Africa Eco Race-coureurs, Alessandro Botturi of Pol Tarrés en tien Yamaha Ténéré World Raid Hoodies met het teamlogo van Officiële Yamaha Ténéré World Raid die meedoet aan de 2022 Africa Eco Race.

De loterij begint vandaag, 24 juni en loopt na de 2022 Africa Eco Race door tot 27 november. Om aan de loterij mee te doen, moeten deelnemers zich inschrijven en loten kopen op de speciale Yamaha Motor for Riders website.

Details over bovengenoemde prijzen en hoe je aan de loterij kunt deelnemen, vind je in de algemene voorwaarden van Riders for Health op de website. Elke ingezamelde euro helpt levens te redden in Afrika en hoe meer loten je koopt, hoe te meer kans je maakt op een van de prijzen.