Zoeken

Win Meet & Greet met Leon Haslam tijdens GAMMA Racing Day

2 augustus 2019
Was je toch al van plan om naar de GAMMA Racing Day te gaan, en ben je ook nog eens fan van kersverse 8 uren van Suzuka winnaar Leon Haslam? Dan hebben wij een tip voor je. Kawasaki heeft namelijk een actie uitgeschreven waarbij een VIP pakket inclusief Meet & Greet met Gamma Racing Day eregast Leon Haslam te winnen valt.

Zaterdag én zondag komt Leon Haslam naar de Drentse heide voor GAMMA Racing Day, Neerlands grootste en meest succesvolle gratis auto- en motorsport event, waar jaarlijks meer dan 60.000 man op afkomen. Het enige waar normaal gesproken wél voor moet worden betaald is de toegang tot de paddock, maar ook daar hebben ze bij Kawasaki een oplossing voor bedacht. 

Wie zich namelijk inschrijft voor de Kawasaki nieuwsbrief maakt kans op twee toegangskaartjes tot de paddock, twee Kawasaki VIP Parking plaatsen in de paddock (moet je wel een Kawa hebben natuurlijk) en als klap op de vuurpijl dus de Meet & Greet met Leon Haslam, de teamgenoot van Jonathan Rea die vorig weekend nog geschiedenis schreef door Kawasaki z'n eerste 8 uren van Suzuka overwinning te geven sinds Scott Russel en Aaron Slight in 1993.

Denk niet, ik maak toch geen kans, want in totaal zijn maar liefst 85 x 2 prijzen te vergeven, want je mag ook nog je vriend of vriendin, je vrouw (of man), je maîtresse, je vader of moeder, opa, zoon, dochter, kleinkind... afijn, je begrijpt, je gaat met z'n twee. De actie loopt t/m 5 augustus en dat is al best wel rap, maar wij zouden het wel weten: rap inschrijven en na de GAMMA Racing Day weer uitschrijven... oeps, dat heb je niet van ons. Meer info, klik hier.