Zoeken

Voorverkoop 2019 Bikers Classics gestart

27 maart 2019
Het duurt nog een honderdtal dagen voordat het zover is, maar het eerste weekend van juli is het roemruchte circuit van Spa-Francorchamps weer toneel voor de Bikers Classics. De voorverkoop voor het event is nu van start gegaan.

 

De 2019 versie van de Bikers Classics heeft dit jaar als hoofdthema 70 jaar Grand Prix Moto gekregen, waarbij het team van DG Sport er alles aan doet om een ​​zo prestigieus mogelijk programma voor te stellen. In de komende maanden zal daar ongetwijfeld meer over bekend worden gemaakt. 

Organisator DG Sport is nu de voorverkoop van de Bikers Classics gestart, met een aantrekkelijk aanbod voor de vroege beslissers. Een weekendpas kost normaal gesproken € 50,- maar wordt in de voorverkoop nu voor €30,- aangeboden, waarmee je mooi twee tientjes bespaart.

De weekendpas biedt fans de mogelijkheid om rond het circuit en in de paddocks de sterren te ontmoeten, de verschillende parades van de kampioenen bij te wonen, de show van de 4 Hours of Spa Classic mee te beleven, te kuieren in de Lifestyle Village, op zoek te gaan naar dat zeldzame onderdeel op de beurs, maar ook om door de pitlane te lopen en de machines te ontdekken die aan de basis lagen van de geschiedenis van de motorfiets, en dan hebben we het zelfs nog niet gehad over de sfeer en de decibels op het rockconcert van zaterdagavond!

Meer info op de officiële website van Bikers Classics