Zoeken

Silverline staakt verhuuractiviteiten

8 januari 2018
Na bijna 25 jaar moet Neerlands grootste motorverhuurbedrijf Silverline haar activiteiten gaan staken. Niet omdat het slecht gaat met de verhuur van motoren en cabrio's, verre van, maar omdat geen verzekeraar het wagen- en motorpark wil verzekeren.

Het grote aantal schades, diefstallen en verduisteringen van de afgelopen jaren heeft bij Silverline tot gevolg gehad dat de verzekering werd opgezegd. In een e-mail naar alle klanten laat Silverline weten ondanks verwoede pogingen geen nieuwe verzekeraar te hebben kunnen vinden, waardoor het bedrijf genoodzaakt is om na bijna 25 jaar per 1 maart 2018 de verhuuractiviteiten te gaan staken.

"We denken met veel plezier terug aan de vele blije gezichten, sterke verhalen, mooie bruiloften en heerlijke vakanties die jullie samen met ons deelden," aldus Silverline in de e-mail.

Mocht je toevallig een bijzondere herinnering hebben aan een van de voertuigen, of gewoon op zoek zijn naar een koopje, de gehele collectie staat op marktplaats te koop, tegen scherpe prijzen.