Zoeken

Rizoma wordt partner VR|46 Academy

14 september 2018
Wat in 2001 begon als een kleine werkplaats in Milaan is twee decennia later een van 's werelds toonaangevende merken van onderdelen en accessoires voor de motorindustrie. Naast sponsoring in het Italiaans kampioenschap en de MotoGP is Rizoma nu ook een samenwerking met de VR|46 Academy aangegaan.

Een gedeelde visie heeft volgens Rizoma ten grondslag gelegen aan dit geheel Italiaanse partnerschap, waar de Italiaanse accessoireboer nu de technisch support van de YZF-R6 in circuit-setup voor z'n rekening heeft genomen. De YZF-R6 is de motor die op de VR|46 Academy voor de circuittrainingen wordt gebruikt.

Volgens Rizoma gaat de samenwerking nog veel verder dan alleen het eenvoudige technische aspect van onderdelen leveren, maar moet het worden gezien als integraal deel van ondersteuning van de toekomst van motorrijden.

Fabrizio Rigolio (CEO Rizoma):
Toen ik in contact kwam met de Academy voelde ik direct de sterke distinctieve waardes en de passie van de jonge talenten. Het is een realiteit die knipoogt naar de Italiaanse motorwereld, de juiste, diegene waardoor je meteen betrokken raakt en waar je opwindend van wordt. Onze samenwerking komt uit dat gevoel. Een spontaan gevoel waar uitmuntendheid de gezamenlijke noemer is, vermengd met de drang om te winnen.
Wij zijn erg vereerd om met de Academy te werken en Gecreëerd in Italië naar de rest van de wereld te exporteren.