Zoeken

RACE-KIDS op de foto met hun helden tijdens TT-Assen 2017

27 juni 2017
Dankzij de medewerking van diverse organisaties stonden ook dit jaar weer RACE-KIDS rijders oog in oog met hun race helden tijdens de TT van Assen. De vier Nederlandstalige rijders in de Red Bull MotoGP Rookies Cup deden dit jaar zelf de rondleiding in hun hospitality unit en garage direct naast de MotoGP paddock.

Tijdens de Red Bull Rookies Cup race en de race van de Dutch Supersport 300 mochten de kinderen en begeleiders, met een ijsje in de hand van het Pearl Gebben Team, genieten van het prachtige uitzicht op de tribune van het Holland House. Met beelden op het grote TV scherm en live timing op de tablet en uitzicht op de Ruskenhoek en de Ramshoek konden de spannende races goed worden gevolgd en beleefd. 

Direct na de DSP300 race was het even rennen naar parc fermé waar de RACE-KIDS coureurs mee mochten naar het podium. Daar werd Robert Schotman, hun instructeur en trainer bij RACE-KIDS, gehuldigd als winnaar van de Dutch Supersport 300 race met Ruben Doorakkers en Finn de Bruin als 2e en 3e aan de campagne fles.

Een woord van speciale dank aan de medewerkers en organisaties van het TT-Circuit Assen, de Red Bull MotoGP Rookies Cup, Stichting Happy Smile en het Pearle Gebben Racing Team (SRTD) en Yamaha Motor Nederland. Dankzij hun inspanningen konden circa 20 kinderen en de begeleiders genieten van de sfeer en impressie en vooral ook de spanning van alle gebeurtenissen op zaterdag tijdens de TT van Assen.

Wil je eens kennis maken met RACE-KIDS en leren motorrijden, kijk dan op www.race-kids.nl voor alle info en de kalender.