Motorfreaks - Oude Monnink Motoren gaat verhuizen - details

Zoeken

Oude Monnink Motoren gaat verhuizen

1 november 2017
Oude Monnink Motoren gaat verhuizen. Na 50 jaar verlaat de Harley-Davidson dealer het Overijsselse Vroomshoop om zich zo’n 25 km verderop te vestigen in Borne, bij Hengelo. Het nieuwe pand zal 21 november worden geopend.

 

Pal aan de A1, naast het winkelgebied Westermaat wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een compleet nieuwe 3.100 m2 grote showroom van de familie Oude Monnink. Het nieuwe pand wordt op 21 november al in gebruik genomen, het weekend van 1, 2 en 3 december wordt de opening gevierd met een Open Huis: veel motoren, live muziek, een hapje en een drankje. 

Eigenaar Richard Oude Monnink: 
“We hebben een fantastische tijd gehad in Vroomshoop, maar we hadden het gevoel dat we verder moesten. We wilden meer ruimte en ook de vrijheid hebben om op zondag open te kunnen. Na lang zoeken kwamen we zo in Borne terecht. We zitten daar bij de snelweg, vlakbij het winkelhart met de Ikea, MediaMarkt, Praxis en McDonalds. We kunnen er flink uitbreiden en mogen bovendien open wanneer we willen.”


In de nieuwe zaak kunnen rijders en fans van het merk terecht voor nieuwe en gebruikte motoren, onderhoud aan hun motorfiets, onderdelen en accessoires, kleding en nog veel meer. Ook het Harley Owners Group Chapter North-East Holland verhuist mee. Dit is een 340 leden tellende vereniging van Harley-eigenaren, die bij Oude Monnink Motors haar clubhuis vindt.

Oude Monnink Motors werd in 1966 opgericht door Jan en Ans Oude Monnink. Toen was het bedrijf nog dealer voor meerdere motormerken. In 1992 namen zoon Richard en zijn echtgenote Manon het bedrijf over en maakten ze er een exclusief Harley-Davidson dealership van. 

Inmiddels is hun oudste zoon Bas Oude Monnink ook actief in de zaak en aan hem de schone taak om het succes van de afgelopen jaren in de toekomst voort te zetten op de nieuwe locatie. De grote nieuwe zaak heeft alle mogelijkheden om door te groeien, wat op de locatie in Vroomshoop niet meer mogelijk was. 

Het adres van de nieuwe locatie is Rientjesoven 18, 7621HG, Borne. Meer info over de verhuizing en het nieuwe pand vind je op www.oudemonninkmotors.nl.