Zoeken

Ook in 2018 KTM FAN PAKKET

6 december 2017
Het nieuwe seizoen moet nog van start, maar als het aan KTM ligt zijn ook komend jaar weer een aantal Europese circuits oranje gekleurd. Voor de wedstrijden in Italië, Nederland, Duitsland en -uiteraard- Oostenrijk is wederom een KTM FAN-PAKKET samengesteld.

Na al meer dan 15 jaar lang ongenaakbaar te zijn in de Dakar en ook de MXGP en MX2 te hebben gedomineerd is heeft KTM zich voorgenomen exact hetzelfde in de wegrace motorsport te willen doen, waar het afgelopen seizoen haar debuut maakte in zowel de MotoGP als de Moto2, waarmee KTM de enige fabrikant is die in alle drie de Grand Prix wegrace series actief is.

In de Moto3 mag Honda de Oostenrijkers het vuur na aan de schenen hebben gelegd, maar in de Moto2 heeft KTM al in haar eerste seizoen de hegemonie van Kalex weten te doorbreken door in Phillip Island én Sepang met een 1-2 voor Miguel Oliveira en Brad Binder te finishen. En in de MotoGP weten Pol Espargaro en Bradley Smith steeds vaker door te dringen tot de top 10.

Om dat zelf van dichtbij in oranje sfeer mee te kunnen maken heeft KTM ook voor volgend seizoen voor de wedstrijden in Italië, Nederland, Duitsland en Oostenrijk het KTM FAN-PAKKET samengesteld, dat behalve tickets voor de KTM Fan Tribune nog wat exclusieve voordelen omvat:

  • Toegang tot de KTM Fan Tribune
  • KTM T-Shirt
  • KTM Cap
  • KTM keycord
  • KTM oordopjes

Het KTM Fan-pakket is te bestellen via de KTM dealer.