Zoeken

MV Agusta opent eerste shop in Benelux

2 juli 2020
Engeland had recent de primeur, maar MV Agusta heeft nu ook bij onze Zuiderburen een eerste motorshop geopend - een primeur in de Benelux. MOTORENGA, gelegen in La Louvière nabij de Franse grens, wordt het referentiepunt voor gepassioneerde MV Agusta-fans in de regio.

Om de opening te vieren, werd er tijdens het weekend van 27-28 juni een tweedaags lanceringsevenement gehouden, waarbij gasten gedurende beide dagen binnenkwamen om het gloednieuwe pand te bezoeken en de eigenaren en het personeel te ontmoeten. De organisatoren hadden er alles aan gedaan om er een bijzonder evenement van te maken en een opwindende ervaring om niet te vergeten. 

In de splinternieuwe showroom presenteerden ze de Brutale 1000 RR, Superveloce 800, Dragster 800 RR, Dragster 800 RC, Brutale 800 RR, Brutale 800 RR SCS en F3 675. Voor de bezoekers stonden drie demomotoren klaar om aan een proefrit te worden onderworpen: de Turismo Veloce Rosso, Dragster 800 RR SCS en Brutale 800 RR SCS.

Om het Italiaanse DNA van het merk te markeren, werden bezoekers getrakteerd op een verscheidenheid aan Italiaanse specialiteiten en was MV Agusta-merk "Made in Italy" merchandising verkrijgbaar in de winkel.

"MV Agusta zet haar expansiepad voort en verbetert voortdurend de klantervaring en het serviceniveau", zegt Enrico Pellegrino, Business Development Director, MV Agusta Motor S.p.A. "MOTORENGA heeft een ongerepte, verbluffende nieuwe showroom opgezet in België en is klaar voor een geweldige start. Eigenaren van MV Agusta in de regio kunnen nu rekenen op een team van zeer bekwame, opgeleide professionals. MV Agusta is er trots op MOTORENGA als ambassadeurs van het merk te hebben. Ik wens hen veel succes in hun nieuwe onderneming. ”

MOTORENGA is gevestigd in de Pompiersstraat, 1 - 7100 La Louvière, België
Tel. +32 472 75 49 59 - rp@motorenga.be - www.motorenga.be