Zoeken

MotorKledingCenter opent Boutique in Veghel

21 januari 2019
MotorKledingCenter opent dit voorjaar in Veghel de deuren van haar vijfde winkel waarin motorrijden centraal staat, maar dan volgens een geheel nieuw concept: de MotorKledingCenter Boutique. Het 1000m2 winkeloppervlak, ingericht met shop-in-shops van toonaangevende merken, moet de motorrijder zich in een knussere omgeving thuis laten voelen.

Nog niet zo heel erg lang geleden werd buiten de Louis en Hein Gericke van deze wereld motorkleding enkel in de kledinghoek van de motordealer verkocht, maar tegenwoordig lijken motorkledingshops als paddenstoelen uit de grond te schieten. Shops die zich puur en alleen op motorkleding (en misschien nog wat populaire accessoires als navigaties en acculaders) hebben gericht.  

Zo ook MotorKledingCenter, dat in 2006 in Hazerswoude begon als familiebedrijf en sinds die tijd naast de online webshop vestigingen in Tilburg, Zutphen en het Belgische Zemst heeft. MotorKledingCenter claimt de grootste motorkledingspecialist van de Benelux te zijn. 

Anders dan gebruikelijk voor MotorKledingCenter opent de winkel in Veghel in het stadscentrum, in een monumentaal pand aan de Molenstraat. Te midden van gezellige terrasjes is de winkel met de motor en auto bereikbaar. Het privéparkeerterrein zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, maakt het verwelkomen van groepen motorrijders mogelijk en biedt mogelijkheden tot het organiseren van evenementen.

Eenmaal in de winkel worden de nieuwste collecties van topmerken gepresenteerd, in uiteenlopende prijsklassen waardoor zowel de beginnend als doorgewinterde motorrijder kan slagen. Zeven dagen per week is de winkel in Veghel geopend met een koopavond op de vrijdagavond. De specialisten met een passie voor motorrijden staan klaar voor persoonlijke begeleiding en advies bij het samenstellen van de motoruitrusting.

Voordat de deuren openen in het stadshart van Veghel, is er nog veel werk te verzetten. Het winkelplan is gerealiseerd, de store-manager is aangesteld en de zoektocht naar enthousiaste verkoopmedewerkers met een passie voor motorrijden is gestart. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Er worden nog full-time en part-time medewerkers en weekendkrachten gezocht. 

De geplande opening van MotorKledingCenter Veghel is medio maart 2019. Tot die tijd zal er nog flink worden gewerkt aan de inrichting, die een industriële en knusse uitstraling zal krijgen.