Zoeken

Moto Mondo pakt groot uit op MOTORbeurs Utrecht

11 februari 2019
Nog een paar dagen en dan maakt de Jaarbeurshal in Utrecht zich weer op voor MOTORbeurs Utrecht. Moto Mondo pakt dit jaar groot uit met maar liefst drie stands, waar de merken Mash, Hyosung, Royal Enfield en MV Agusta te zien zullen zijn.

Het laatste nieuws van Mash zal te zien zijn op stand 7C028. Daar wordt de opvolger van de Seventy, het eerste model van Mash uit 2012, gepresenteerd evenals de langverwachte Dirt Track 650. Op dezelfde stand is ook het Zuid-Koreaanse Hyosung ondergebracht,
wiens Aquila GV 125 S Bobber we eind vorig jaar nog uitgebreid hebben getest. 

Primeur voor Nederland is het merk Royal Enfield. Te zien op stand 7C014 en daar presenteert het langst producerende motorfietsmerk uiteraard de nieuwe 650cc Twins maar ook de Himalayan en de klassieke Singles. Naast de motoren zal ook de nieuwe casual kledinglijn en de riding gear van Royal Enfield te bewonderen zijn.

Op de derde stand (7C050) zijn de 2019 modellen te zien van het Italiaanse MV Agusta. Met maar liefst 10 modellen is het exclusieve merk aanwezig op de MOTORbeurs Utrecht waaronder de unieke Brutale 1000 Serie Oro. Maar ook de onlangs gepresenteerde 35 kW uitvoeringen van de F3 675 en Brutale 800 in nieuwe kleurstellingen zijn te bewonderen.

Voor degene die graag willen proefrijden op de Mash en Royal Enfield motoren hebben ze van Moto Mondo goed nieuws. Proefrijden op Mash en Royal Enfield kan direct op de MOTORbeurs. Direct naast hal 7 is er een groot testparcours waar de nieuwe modellen aan de tand kunnen worden gevoeld.