Motorfreaks - Kawasaki Nieuws Show 25-26 november Soeserberg - details

Zoeken

Kawasaki Nieuws Show 25-26 november Soeserberg

23 oktober 2017
Kawasaki gaat eind volgende maand flink uitpakken. In het Nationaal Militair Museum in Soesterberg worden twee dagen niet alleen 6 fonkelnieuwe modellen, maar de comlete 2018 line-up gepresenteerd op meer dan 650 m2 vloeroppervlak.

Het Nationaal Militair Museum begint aardig in trek te raken bij motorimporteurs. Vorige week kondigde de Triumph Benelux importeur al een Triumph Preview Event aan en nu blijkt ook de Kawasaki Benelux importeur exact dezelfde locatie voor een presentatie van het 2018 nieuws te hebben gekozen.

Voor Kawasaki is het trouwens niet de eerste keer dat naar de karakteristieke lokatie in Soesterberg wordt uitgeweken, sinds 2016 heeft Team Green daar al dealermeetings georganiseerd en begin dit jaar was het Nationaal Militair Museum nog toneel voor de exclusieve preview van de nieuwe Z900. 

Kawasaki gaat trouwens wel een stap verder dan Triumph, waar bij de Britten enkel de 4 nieuwe 2018 modellen te zien zullen zijn, worden bij Kawasaki alle 2018 modellen gepresenteerd, dus naast de 6 compleet nieuwe modellen ook alle bestaande modellen, maar dan in 2018 kleuren.

De Kawasaki Nieuws Show vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 november in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. De toegang (normaal € 15) is voor motorrijders gratig, op vertoon van het motorrijbewijs. Mocht je er naar toe willen gaan, wel eerst even registreren op www.kawasaki.nl. Inschrijven kan vanaf aanstaande vrijdag 27 oktober.