Zoeken

Kawasaki eventpartner GAMMA Racing Day

23 mei 2019
Kawasaki is de nieuwe evenementpartner van de 20e editie van de GAMMA Racing Day geworden. En dus kunnen de bezoekers van Neerlands grootste gratis gecombineerde motor- en autosport event zich opmaken voor demonstratierondjes van KRT fabriekscoureur Leon Haslam op zijn Ninja ZX-10RR WSBK machine.

 

We hadden het natuurlijk op onze klompen aan kunnen voelen. Ter ere van het 20 jarig jubileum van de GAMMA Racing Day was een nieuw evenementlogo ontworpen, dat tijdens het WK Superbike in Assen voor het eerst door Leon Haslam werd getoond, en een plus een is inderdaad twee gebleken: Haslam komt inderdaad dit jaar als eregast naar de GAMMA Racing Day om enkele demonstratierondjes te rijden op zijn ZX-10RR Superbike racer. 

Henk Salomons van Kawasaki Benelux
”Ik ben zeer tevreden dat wij als Kawasaki Benelux partner zijn van dit geweldige evenement. Kawasaki maakt motoren met passie. Hoe mooi is het dan dat wij als Kawasaki kunnen bijdragen aan dit mooie evenement waar duizenden mensen op af komen die gepassioneerd zijn met alles wat met motoren te maken heeft. Wij zijn voornemens hier een mooie show van te maken met demo motoren, Leon Haslam demo op de Ninja ZX-10RR, handtekening sessies met onze coureurs, kijkje in de Kawasaki Racig Team Pitbox.”

De 2019-editie wordt de twintigste editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro voor de vrijdag tot 25 Euro voor het hele weekend. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.