Zoeken

Honda komt naar je toe dit voorjaar

1 februari 2019
Het begint steeds populairder te worden, de "Veronica komt naar je toe deze zomer" roadshow. Dat hebben ze bij Honda ook ingezien en om die reden voor het komende seizoen een compleet nieuwe Road Show opgezet. Maar da's niet het enige wat Big Red voor dit jaar in petto heeft.

De eerste modellen van de compleet nieuwe CB500 en CB650 line-up zijn inmiddels bij de Honda dealers gearriveerd, maar waar dát vorige eeuw nog voldoende was om potentiële klanten over de streep te trekken zal je anno 2019 flink wat meer moeten doen. Amper nog een nieuwe motor die zonder proefrit bij de dealer de deur uit is gegaan.

Wat nou beter om iemand te enthousiasmeren dan met een Road Show. Je kent het wel, showtje, hamburgertje en in de tussentijd een vrijblijvende proefrit maken op een van de nieuwe motoren die door het desbetreffende motormerk beschikbaar zijn gesteld. Da's een stuk relaxter dan rijden op een dealerdemo wiens hete adem je in je nek voelt als je aan het rijden bent. 

Vanaf maart wordt bij Honda een compleet nieuwe Road Show uitgerold, waarbij op verschillende locaties in het land de nieuwste Honda motoren, waaronder de modellen met DCT aandrijving, kunnen worden getest. Een uitgebreide demovloot in een volgens Honda geheel nieuw concept. De exacte lijst met data en locaties wordt momenteel nog aan gewerkt, maar zal eenmaal bekend via dit kanaal (en Honda's eigen website uiteraard) bekend worden gemaakt.

Da's niet het enige wat Honda het aanstaande seizoen in petto heeft. Na een succesvolle CB Day afgelopen jaar (en niet te vergeten, een significante vernieuwing van de CB line-up), zal Honda komende zomer een tweede editie van het gratis Benelux motorevenement organiseren. Op wederom een unieke locatie met ook nu foodtrucks en de mogelijkheid tot het maken van een proefrit. De datum is bekend, da's 7/7, de locatie wordt nog bekend gemaakt.

Om alvast in de stemming te komen, hier een impressie van de 2018 CB Day: