Zoeken

Honda 2019 Adventure Roads: 3.200 km dwars door Zuid-Afrika

21 juni 2018
We hadden 'm stiekem al dit jaar verwacht, zeker gezien de enthousiaste respons op de eerste trip in 2017 naar de Noordkaap, maar in 2019 keert Honda's Adventure Roads tourprogramma terug en biedt je de kans een onvergetelijke trip te maken dwars door Zuid-Afrika.

Slechts 40 Lucky basterds mochten afgelopen jaar deelnemen aan de 8-daagse trip van Oslo naar de Noordkaap - het meest Noord-Oostelijk punt van Europa, waarbij een afstand van 3.500 kilometer moest worden afgelegd. 

Voor de 2019 editie van Adventure Roads zullen opnieuw slechts 40 rijders de kans krijgen om de CRF1000L Africa Twin en z'n nieuwe Adventure Sports variant te rijden, ditmaal naar het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent.

De 2019 Adventure Roads zal starten in Durban aan de Oostkust van Zuid-Afrika, waarna 3.200 kilometer moeten worden afgelegd over de volle breedte van het land - via Lesotho - naar Kaapstad, waarbij 12 dagen lang over de meest uiteenlopende terreinen zal worden gereden. 

Adventure Roads 2019 zal een all-in pakket zijn voor 40 klanten uit Europa, waarbij accommodatie, gidsen en onderhoud wordt verzorgd, waardoor je na het rijden alle tijd hebt om lekker te relaxen. En natuurlijk ook de mazzel hebt om enkele Honda HRC rally-helden te ontmoeten, want die zijn -uiteraard- ook van de partij.

Meer informatie: https://www.hondaadventureroads.com/en/