Zoeken

Gratis Road Assistance bij nieuwe 2022 Kawasaki

30 november 2021
Bij Kawasaki hebben ze zoveel vertrouwen in de kwaliteit van hun producten, dat je bij elke nieuwe Kawasaki motorfiets vanaf modeljaar 2022 gratis Kawasaki Road Assistance krijgt.

 

Ze verwachten niet dat het vaak voor zal komen, maar mocht je onverhoopt met je nieuwe Kawasaki vanaf modeljaar 2022 onverhoopt met pech stil komen te staan, dan is het wel zo lekker om te weten dat je gratis een beroep op de Kawasaki Road Assistance kunt doen, die 24/7 voor je klaar staat.

De Kawasaki Road Assistance is van kracht gedurende de garantieperiode van de motorfiets. De garantieperiode start op het moment van registreren en loopt tot de laatste dag van de garantieperiode. 

De KRA is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en biedt onder andere hulp in het geval van lekke banden, lege accu's of verkeerde brandstof. De pechhulp geldt voor zowel je woonplaats als binnen heel Europa. 

Een reparatie wordt door een ervaren monteur ter plaatse of door een erkende Kawasaki dealer worden uitgevoerd, waarbij er vervangend vervoer klaar staat mocht dit nodig zijn. 

Meer info op Kawasaki.nl