Zoeken

Gefreesde Option 719 accessoires voor R nineT

9 maart 2019
Geen segment waar het zoveel om beleving en emotie gaat als retro, waar je niet het gevoel wilt hebben met een '12-in-een-dozijn' motor aan het rijden te zijn. Dát hebben ze bij BMW Motorrad begrepen en om die reden gefreesde Option 719 onderdelen aan de BMW Motorrad Accessoires catalogus toe te voegen.

Het gaat om exclusieve opties die al beschikbaar waren voor de nieuwe motorfietsen. Nu zijn ze ook leverbaar voor rijders die al een BMW R nineT versie bezitten. De gefreesde onderdelen zijn er in de uitvoeringen Classic, Storm en Club Sport.

Option 719 accessoires zijn onder meer exclusieve, gefreesde onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn desgewenst ook met elkaar te combineren, want alle onderdelen zijn ontwikkeld om perfect in het voertuigconcept te passen. Daardoor kan de eigenaar zijn motorfiets een unieke, harmonieuze look geven.

Echte eyecatchers zijn de Option 719 kleppendeksels uit één stuk geanodiseerd aluminium. Deze kleppendeksels vestigen de aandacht op de boxermotor en zorgen voor een exclusieve, unieke en stoere uitstraling. Het opschrift Option 719 accentueert de hoogwaardige kwaliteit. De kleppendeksels met gefreesde cover voor de bobine zijn perfect te combineren met andere Option 719 producten.

De hoogwaardige Option 719 riemafdekking van geanodiseerde aluminium geeft de boxermotor ook vanaf de voorzijde gezien een puristisch-elegant aanzien. De kenmerkende gefreesde vorm, de gelaserde opschriften Option 719 en het driedimensionaal gefreesde BMW logo benadrukken de exclusiviteit van dit accessoire. Het scherm is uit één stuk aluminium gefreesd en is bijzonder licht van gewicht. De specifieke vormgeving draagt ook bij aan optimale motorkoeling.

Het Option 719 gamma wordt gecompleteerd door onder meer de geanodiseerde, verstelbare rem- en koppelingshendel, olievul- en tankdoppen, montagebeugels voor de buddyseat en de voetsteunen.

In de BMW fabriek in Berlijn verwijst de term Option 719 van oudsher naar unieke accessoires en exclusieve, speciale verzoeken van klanten. De BMW Motorrad Option 719 Collection is een hommage aan deze traditie en biedt verfijnde, hoogwaardige lakken, unieke designs en zeer verfijnde accessoires die volledig naar de wensen van de klant zijn vervaardigd.

De Classic uitvoering van de gefreesde onderdelen biedt een puur aluminium oppervlak. De Club Sport uitvoering biedt een samenspel van zwarte en goudkleurige anodisering met een donkere uitstraling en een tikje raffinement. Beide maken nu deel uit van de BMW Motorrad Spezial collectie. De Storm uitvoering combineert harmonieuze grijstinten voor een krachtige, stoere uitstraling. Onderdelen in deze uitvoering zijn vanaf juni 2019 eveneens leverbaar als Originele BMW Motorrad Spezial Accessoire.