Zoeken

Fireblade Festival tijdens Bol d'Or

28 juli 2017
De Fireblade heeft dit jaar z’n 25-jarig jubileum gehaald reden voor Honda om daar iets leuks mee te doen. Tijdens de prestigieuze Bol d’Or organiseert Honda om die reden een Fireblade Festival en iedereen die in het bezit is van een Fireblade maakt kans om daar bij aanwezig te zijn.

 

Het Honda Fireblade Festival is een all-inclusive weekend tijdens de 24-uur race van Bol d’Or, die het weekend van 15-17 september zal worden verreden op het circuit Paul Ricard in Zuid-Frankrijk. Met een exclusieve Honda VIP camping, inclusief beveiligde parking en toegang tot de Honda Hospitality met tevens diverse pitbox en paddock tours. 

Daarnaast staat er tevens een meet-and-greet en ‘Friday night party’ met de Honda rijders en ambassadeurs - waaronder onder andere Freddie Spencer - gepland. En.... een exclusieve parade-lap met alle Fireblades, voor aanvang van de race, over het Paul Ricard circuit!

Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar voor trotse Fireblade eigenaren uit heel Europa, waarvan er voor de Benelux Fireblade eigenaren 10 zijn gereserveerd. Het enige wat je moet doen om kans te maken op een van die tien plaatsen is je inschrijven voor het gratis Honda digitale Motor Magazine, Honda Motorfietsen op Facebook te volgen en daar de gekste foto van jezelf te plaatsen met argumentatie waarom jij een van die gelukkige tien zou moeten zijn. Simpel toch?