Zoeken

Ducati geeft 4 jaar garantie op 2020 Multistrada familie

13 november 2019
Na zestien jaar constante ontwikkeling heeft de Multistrada familie volgens Ducati een ongekend niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid bereikt. Zoveel dat 4Ever Multistrada is geïntroduceerd: 4 jaar garantie op de 2020 modellen van de Multistrada familie.

Zestien jaar geleden is het inmiddels dat door Ducati de allereerste Multistrada op de markt werd gezet, dat kekke ontwerp van Pierre Terblanche met meedraaiend bovendeel van de kuip, aangedreven de luchtgekoelde 2-kleps V-twin. Sinds die tijd zijn er meer dan 100.000 Multistrada's van de band gerold.

In die zestien jaar tijd heeft Ducati niet alleen continue aan de verbetering van het productieproces gewerkt, maar zijn de simulatietesten ook geavanceerd, waardoor de betrouwbaarheid er volgens de Italianen met sprongen op vooruit moet zijn gegaan. 

Wat zich onder andere al heeft vertaald naar het vergroten van de onderhoudsinterval naar 30.000 kilometer. Da's nog eens heel andere koek dan bij 10.000 kilometer de koppen eraf halen voor groot onderhoud, zoals bij de eerste 4-kleps Ducati's bij veel dealers gebruikelijk was. 

Om dat nu nog eens extra te onderstrepen heeft Ducati dus de garantietermijn van de gehele  2020 Multistrada familie naar 4 jaar vergroot, zonder kilometerbeperking, en geldt voor heel Europa.