Zoeken

Citroen Jumper Biker Solution: voor werk en plezier

17 augustus 2018
Voertuigen op vier wielen zul je niet snel hier op Motorfreaks terugvinden, tenzij daar een heel erg goede reden voor is. De Citroën Jumper Biker Solution is zo'n goede reden, de camper is een slimme oplossing voor professionals die werk en plezier willen combineren of motorrijders die de motor willen meenemen op vakantie.

De in samenwerking met camperspecialist Flexebu ontwikkelde Jumper Biker Solution maakt de komende week bij onze Oosterburen zijn opwachting tijdens de Düsseldorfer Caravan Salon - 's werelds grootste beurs voor campers, caravans, camping en vrije tijd, die van 24 augustus tot 2 september plaatsvindt. 

De Jumper Biker Solution is gebaseerd op de L3H2 Jumper en biedt plaats aan twee motorfietsen, die met behulp van een elektrische lier comfortabel kunnen worden geladen en dankzij het railsysteem met voorwielklem veilig kunnen worden vastgezet. Voor je complete motoroutfit en bagage zijn ruime opbergkasten voorzien. 

Slapen doe je op het opklapdak, waar een tweepersoonsbed is voorzien. Voor wie dat niet genoeg is, de Jumper Biker Solution is ook nog van een tweepersoons opklapbed voorzien, maar dan zul je de motoren wel buiten moeten laten staan. Uiteraard is een keukenblok met compressorkoelkast en gootsteen voorzien, maar voor wat eten betreft zul je een beroep op thuisbezorgd.nl moeten doen.



De Jumper is standaard verder met een navigatiesysteem uitgerust, evenals afstandsbediening voor het stuur en een video parkeersysteem met akoestische parkeerhulp achter. En mocht je geen ervaring hebben met een camper in de bergen, dan heeft Citroën het je gemakkelijk gemaakt, de Jumper is van een bergop- en bergaf assistent en tractiecontrole voorzien.

Het mooie is, eenmaal Zuhause kan de Jumper Biker Solution weer gewoon voor het werk worden gebruikt. Het complete meubilair kan dankzij het gepatenteerde Flexebu montagesysteem namelijk probleemloos worden verwijderd, waardoor je ineens over een bak aan laadruimte beschikt. 



Met een prijskaartje vanaf 45.600 exclusief B.T.W. (en BPM als je 'm met geel kenteken aanschaft) is de Jumper Biker Solution alleszins goedkoop, maar je krijgt er eigenlijk twee voertuigen in een voor terug.