Zoeken

ChromeBurner ontvangt FD Gazelle Award

18 oktober 2018
Je zou zeggen dat het weer de goede kant op gaat in de motorbranche. Ook het in Waalwijk gevestigde ChromeBurner heeft recent van het Financieel Dagblad de prestigieuze FD Gazellen Award mogen ontvangen. De FD Gazellen Award wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

Het Financieel Dagblad rijkt ieder jaar de FD Gazellen Award uit. Dit jaar, ter gelegenheid van de 15e editie van de FD Gazellen, waren de beoordelingscriteria extra streng. 

Om in aanmerking te komen voor de Award moet een bedrijf de laatste drie jaar een onafgebroken omzetgroei van 20% hebben weten te behalen. Daarnaast moet er een positief nettoresultaat zijn. Dit jaar werden ook de personeelsgroei en winstgevendheid meegenomen als belangrijke indicatoren.



ChromeBurner Motorgear in Waalwijk groeit al jaren gestaag en het binnenslepen van de FD Gazellen Award past dan ook mooi in het plaatje. Eigenaar en directeur Rob Hannink ziet de toekomst positief in: 
“Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf vol met energie. Met een jong en gemotiveerd team maken we ieder jaar grote stappen. Onze ambitie is om de grootste online en offline motorkledingspecialist van Europa te worden en deze Award is dan niet alleen een mooie beloning van onze inspanningen, maar ook de bevestiging dat we goed op weg zijn om ons doel te behalen!”