Motorfreaks - BMW Motorrad breidt dealernetwerk uit in Eindhoven - details

Zoeken

BMW Motorrad breidt dealernetwerk uit in Eindhoven

25 september 2017
Goed nieuws voor BMW fans in de regio Eindhoven, medio november staat de opening van een nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven gepland. De nieuwe BMW Motorrad dealer BIQER B.V. wordt geleid door directeur-eigenaar Robert Compier (49).

Met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van sales en aftersales in de autobranche en een aangeboren passie voor motorfietsen zou Compier de ideale partner moeten zijn om met een exclusief BMW Motorrad dealerschap het verschil te kunnen maken in Eindhoven en omstreken.

“Ik rijd al sinds m’n elfde motor en kom uit een echte ondernemersfamilie. Sinds de oprichting in 1919 heeft ons familiebedrijf meerdere automerken vertegenwoordigd”, vertelt Compier. “Na de verkoop van drie dealerschappen, een schadebedrijf en een universele bestel- en vrachtwagenspecialist ging ik buiten de mobiliteitsbranche aan de slag. Toen de mogelijkheid zich voordeed om met BMW Motorrad in zee te gaan, begon het meteen te kriebelen. BMW Motorrad is een toonaangevend en zeer vooruitstrevend motorfietsmerk met een breed en veelzijdig productaanbod. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst.”

“Momenteel wordt gewerkt aan de realisatie van een gloednieuwe showroom waar BMW rijders zich direct thuis voelen. De opening van onze nieuwe vestiging staat gepland voor medio november.”