Zoeken

Alpine heeft beursactie tijdens MOTORbeurs Utrecht

11 februari 2019
Bij Alpine Hearing Protection hebben ze een ludieke actie voor de MOTORbeurs Utrecht bedacht. Wie tijdens de motorbeurs oordoppen laat aanmeten en zich hiervoor voortijdig aanmeldt, maakt kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

 

Voor de doorgewinterde motorrijder is het niets nieuws onder de zon: van motorrijden wordt je doof. Bij een snelheid boven de 80 km/u is het geluid in je helm al snel meer dan 80 dB en dat is volgens mensen die d'r verstand van zeggen te hebben de ondergrens bij wanneer je gehoorschade kunt oplopen.

De mate waarop en hoe snel je gehoorschade kunt oplopen is afhankelijk van twee factoren: snelheid en tijdsduur. Kort gezegd komt het er op neer dat hoe harder je rijdt (hoe harder de windruis in je helm) en hoe langer je op de motor zit, hoe sneller je gehoorschade oploopt. Permanente gehoorschade welteverstaan.


Motoroordoppen horen daarom net als goede handschoenen, een helm en een stevige broek bij een standaard motoruitrusting. Veel motorrijders gebruiken universele motoroordoppen, maar ook steeds meer mensen zijn bereid om te investeren in op maat gemaakte gehoorbescherming.

Alpine Hearing Protection lanceerde vorig jaar tijdens de MOTORbeurs haar gloednieuwe MotoSafe Custom 4D oordoppen. Deze op maat gemaakte oordoppen zijn volgens Alpine zeer enthousiast ontvangen door motorrijdend Nederland. Dankzij de digitale scan- en productietechniek sluiten de oordoppen zeer nauwkeurig aan op het oor. Hierdoor is zowel de pasvorm als het comfort optimaal. 

Met de Minigrip uitneemhulp (uniek in Europa) kun je de oordoppen makkelijk en snel uit je oren halen. Verder zijn de oordoppen stuk voor stuk voorzien van een uniek nummer en de voornaam van de eigenaar. Je kunt kiezen uit diverse filters met verschillende dempingswaarden. Zo is er voor ieder type motorrijder een bijpassende oplossing. Tijdens de vorige editie van de MOTORbeurs Utrecht heeft Alpine Hearing Protection een recordaantal motorrijders van gehoorbescherming op maat voorzien. MOTORbeurs bezoekers kunnen ook dit jaar op de stand van Alpine extra voordelig gehoorbescherming laten aanmeten. Iedereen die zich van te voren inschrijft op de speciale actiepagina, maakt bovendien kans op het terugwinnen van het complete aankoopbedrag. 

Tijdens de MOTORbeurs betaal je voor oordoppen op maat (inclusief verliesregeling en Alpine Clean!) € 99 in plaats van € 138,95. Je vindt Alpine tijdens de MOTORbeurs (14 t/m zondag 17 februari) in hal 11 van de Jaarbeurs Utrecht, stand D005.

Je kunt voor het laten aanmeten van gehoorbescherming direct plaatsnemen. Het aanmeten neemt slechts een kwartiertje van je tijd in beslag. De gehoorbescherming wordt (zonder afspraak) op de stand aangemeten door een van de specialisten.Heb je al op maat gemaakte oordoppen in je bezit? Ook dan loont het om tijdens de MOTORbeurs een bezoekje te brengen aan de stand van Alpine. Bijvoorbeeld voor een gratis lektest. Op maat gemaakte oordoppen gaan gemiddeld 4 à 5 jaar mee. Daarom is het advies om oordoppen die drie jaar of ouder zijn te laten controleren. Op de stand van Alpine kunnen de specialisten je vertellen of jouw oordoppen nog voldoende demping bieden, ook als ze van een ander merk zijn.Wil je kans maken op het terugwinnen van je complete aankoopbedrag van je op maat gemaakte gehoorbescherming? Schrijf je dan in via de speciale actiepagina. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Elke beursdag wordt er een winnaar uitgekozen, die hier een week na de beurs bericht van krijgen.