Zoeken

8 december Triumph Preview Event

9 november 2018
De nieuwe modellen zijn nog maar net op de EICMA in Milaan onthuld of de data voor preview events worden bekend gemaakt. Voor een eerste glimp van de nieuwe Triumph modellen zal je over een maand naar Beeld & Geluid in Hilversum moeten gaan. Daar vindt namelijk op zaterdag 8 december het Triumph Preview Event plaats.

Het waren er flink wat, de nieuwe modellen die Triumph op de EICMA in Milaan deze week te tonen had, al dan niet eerder aangekondigd. Na het introduceren van die nieuwe Street Twin, Street Scrambler, T120 Ace, T120 Diamond en de Scrambler 1200, die in twee uitvoeringen op de markt wordt gezet, staan ze bij de Benelux importeur te trappelen om die fietsen in eigen land aan het grote publiek te presenteren.

Vanwege het enorme succes uit voorgaande jaren heeft Triumph besloten het succesvolle concept van de Preview Evenementen te continueren en dit jaar als locatie te kiezen voor de multimediale omgeving van Beeld & Geluid in Hilversum. Motorrijders zijn daar op zaterdag 8 december van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur. 

Toegang voor het Triumph Preview Event is gratis, maar je moet je wel vooraf registreren en in het bezit van een motorrijbewijs zijn.  Waar je die voorregistratie moet doen is echter nog niet bekend, Triumph adviseert om de Facebookpagina en de website in de gaten te houden. Naast de aangekondigde modellen zegt Triumph nog wat verrassingen in petto te hebben, maar wat dat is... is nog een verrassing.