Zoeken

2020 Gramsberger Classic TT afgelast

15 mei 2020
Na de Dutch TT is als gevolg van de coronacrisis dit jaar ook een streep getrokken door de Gramsberger Classic TT, die elk jaar traditioneel de zaterdag voor de TT van Assen op de agenda staat.

Met een verlenging van het verbod op evenementen tot 1 september was meteen duidelijk dat de Gramsberger Classic TT op de oorspronkelijke datum niet door zou kunnen gaan, waarop de organisatie alles op op alles heeft gezet om het evenement naar later dit jaar te verschuiven. 

Omdat het circuit echter midden in agrarisch gebied ligt bleek dat echter niet mogelijk, vanaf september wordt er volop geoogst en daarnaast waren er voor organisator Eveno Racing teveel onzekerheden. Dus is besloten om de Classic TT voor dit jaar af te gelasten en zich volop te richten op de 2021 Classic TT. 

De Gramsberger Classic TT wordt altijd verreden op de zaterdag voor de TT van Assen. De voorlopige datum voor de Gramsberger Classic TT in 2021 is zaterdag 19 juni. Natuurlijk weer met dezelfde sfeer en gratis entree en hopelijk met veel enthousiast publiek.

Doelstelling Eveno Racing
Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en zet zich daarnaast in om de klassieke wegracerij voort te laten leven voor een zo breed mogelijk publiek. Eveno Racing ondersteunt meerdere coureurs: Ruben Bijman, Leon Stolte, Dylan Czarkowski, Mieke Abbink, Justin Fokkert en Loris Veneman.

Fotografie: Henk Mannes