Zoeken

19 juli Kawasaki Riding Course

6 juni 2018
Altijd al met je Vulcan S over een circuit willen knallen? Dan kan de komende maand en wel tijdens de Kawasaki Riding Course, volgens Team Green een unieke rijvaardigheidstraining op het Belgische circuit van Mettet, waar ieder Kawasaki model welkom is. Dus ook de Vulcan S.

 

Op donderdag 19 juli aanstaande organiseert Kawasaki op het circuit van Mettet de Kawasaki Riding Course, een exclusieve rijvaardigheidstraining waarin zowel de theorie als de praktijk uitgebreid aan bod komen. 

Tijdens deze uitgebreide training kunnen Kawasaki eigenaren onder professionele begeleiding van de instructeurs van Circuitschool ontdekken wat de motor voor hun in petto heeft.

De Kawasaki Riding Course bestaat uit zes rijsessies en drie theoriesessies en is bedoeld voor de beginnende tot gemiddeld ervaren motorrijder. Ieder Kawasaki model is welkom! Inschrijven kost slechts € 75,- en is vanzelfsprekend uitsluitend voor Kawasaki rijders.

Interesse? Inschrijven kan op www.circuitschool.nl, maar wacht niet te lang, volgens Kawa is het aantal plaatsen beperkt.