Zoeken

18 maart feestelijke opening Z-Center Soesterberg

10 maart 2017
Kawasaki zit bij ons in Nederland de laatste jaren behoorlijk in de lift, en dan met name de Z modellen. Dat zag Kawasaki dealer MVM Motoren ook en is om die reden een uniek Z-Center gestart. Zaterdag 18 maart is de feestelijke opening van het Z-Center gepland.

 

Het Z-Center is een uniek initiatief van Kawasaki dealer MVM Motoren, dat met dit nieuwe concept inspeelt op de groeiende populariteit van Kawasaki’s Z-familie. Daarmee heeft MVM Motoren een mooie primeur, het is voor het eerst dat een bedrijf zich in deze sportieve familie heeft gespecialiseerd.

n de wetenschap dat je als motordealer een belangrijk aandeel hebt in de beleving van de motorhobby, groeide het idee om een speciale shop in te richten waar de liefhebbers alles van hun favoriete motor kunnen vinden. Dus niet alleen alle modellen en speciale uitvoeringen in alle kleuren, maar ook een breed assortiment speciale Z onderdelen 
en accessoires. Zo vind je bij het Z-CENTER ook de fraaie spullen van het merk Barracuda. “High tech in Italian design.” 

Het Z-Center is gevestigd aan de Postweg 25 in Soesterberg, de feestelijke opening is op zaterdag 18 maart.