Zoeken

McGuinness overweldigd door steunbetuigingen

18 mei 2017
Een week geleden ging het serieus mis voor John McGuinness tijdens de training voor de North West 200. Hoewel McPils baalt als een stekker de TT dit jaar te moeten missen is hij overweldigd door de liefde en steun die hij van iedereen heef gekregen.

Het Honda Racing Team heeft een update van John McGuinness gegeven, na de 23-voudig TT winnaar in het ziekenhuis te hebben gesproken waar hij werd opgenomen met meerdere breuken, waaronder enkele ruggenwervels waarvoor hij in een corset is gezet. 

McGuinness ondergaat momenteel verschillende behandelingen in het ziekenhuis voor de verwondingen aan zijn been, dat nog steeds niet is gefixeerd omdat men het risico op een infectie wil vermijden. Tegenover het team verklaarde John overweldigd te zijn door alle liefde en steun die hij sindsdien heeft ontvangen en wil daarvoor iedereen bedanken.

John McGuinness
Ik ben echt overweldigd door de stortvloed aan steun en beterschapswensen die ik sinds mijn ongeluk in de North West 200 afgelopen donderdag heb gehad. Zowel ikzelf als de vrouw (Becky) hebben zoveel steun ontvangen en ik kan de racefans, de mensen uit de industrie, de medische teams en de collega coureurs niet genoeg bedanken. Al jullie berichten helpen me door de donkere uren heen. 

Ik ben nog steeds in het Royal Victoria Ziekenhuis en onderga verschillende behandelingen 
aan mijn been-blessure, de fixatie moet nog worden aangebracht omdat men het risico op infectie wil vermijden. Op dit moment is het dus dag voor dag aankijken.

Ik ga niet liegen, de TT missen dit jaar gaat pijn doen, maar ik zal gaan kijken en alles in de gaten houden. Veel succes aan iedereen die er naar toe gaat, als ik ertoe in staat ben om te gaan dan zal ik er natuurlijk zijn,  maar op dit moment is bekijken we alles dag bij dag en ik moet gewoon doen wat ik moet doen om beter te worden. Het zal een lange weg zijn, maar ik heb grote steun van het netwerk om me, dus moet ik geduldig zijn en elke dag nemen zoals ie is. 

Opnieuw, dankjewel!