Zoeken

Verslag Triumph Adventure Experience

Dus...

27 maart 2018

Een ode aan de ongelofelijk capabele machines van Triumph. Vooral als instructeur Bert zich even laat gaan op de 1200 Tiger wordt het potentieel van deze machines pas echt duidelijk. Ze geven geen krimp en passen zich makkelijk aan elk niveau aan. Evenals de Motokhana instructeurs van deze Triumph Adventure Experience trouwens. Het doel is klanten, potentiele klanten en uiteindelijk zoveel mogelijk motorrijders kennis te laten maken, met niet alleen de geweldige machines, maar vooral ook het off road rijden. Dat mountainbiken was nooit zo makkelijk! En iedereen onderweg was ook zo vriendelijk!Niet zo enorm groot in Nederland, maar zeker goed mogelijk. Technieken zoals deze de motorrijder worden aangeleerd op deze cursussen zijn evenredig goed toe te passen op het rijden op de openbare weg. Het is allemaal motorbeheersing en hoe meer je daar van in huis hebt, hoe veiliger je uiteindelijk rond rijdt. Meer marge is meer plezier.

De stiekeme hoop is toch ook dat eigenaren van dit soort machines het onverharde niet langer zullen vrezen of mijden. Het avontuur op zullen zoeken waar hun machines al zo ontzettend klaar voor zijn en anderen inspireren met hun verhaal.

Kijk op www.triumphmotorcycles.nl voor meer informatie over trainingpartners en aangesloten reisorganisaties voor jouw volgende avontuur.