Zoeken

Harley-Davidson Battle of the Kings

H-D Rotterdam

19 januari 2017

Deze concessie die in 2012 onder impuls Ron de Graaf werd opgericht, verwierf al snel een stevige reputatie dankzij het enthousiasme van zijn ervaren team. Na 4 jaar besteed te hebben aan het opkrikken van het niveau van de concessie, was het tijd om zich te wijden aan bepaalde uitdagingen zoals de « The Battle of the Kings ».

In 2016 kreeg het Rotterdamse team versterking van één van de meest getalenteerde mecaniciens van Nederland in de persoon van Toon Vlasveld. Onder zijn supervisie werkte het team een project uit binnen de grenzen van het wedstrijdreglement. De verkoopdirecteur, Arïen Huijbrechts, benadrukt dat deze motor al meermaals verkocht had kunnen worden…

Het team ging de uitdaging aan om deze machine genaamd « 48 Challenge » te bouwen en terug te gaan in de tijd met deze stijloefening « Old School » versus « New School »… 1930 vs 2017! Een motor die de aandacht trekt, die zich verkoopt en dat tegen een betaalbare prijs!
Een echte “king of the city” voor « rides » met makkers. Kijk naar het verleden om een motor te maken die jongeren aanspreekt door hen een echt referentiekader aan te bieden. In Rotterdam zegt men : "Niet lullen maar poetsen!"…

Wat het werk betreft, is het team perfect georganiseerd, wat ons toeliet deze motor in een 20-tal uur te bouwen. De richtlijnen en de samenwerking tussen de mecaniciens verliep perfect.

"Ik ben zeker dat onze klanten geïnteresseerd zullen zijn door dit soort realisaties. We hielden de motor uit het zicht van onze klanten, ook al wilden heel wat onder hen hem reeds zien. Er rijst een zekere spanning van de motor die onder de cover verscholen zit. We kijken er naar uit om hem te onthullen! We hebben zelf de tank, het achterspatbord, het stuur en de uitlaat gecustomized. Al de rest komt uit de officiële Harley-Davidson-catalogus." aldus Ron de Graaf.