Zoeken

Harley-Davidson Battle of the Kings

H-D Mons

19 januari 2017

De familie Bevilacqua staat aan het hoofd van de concessie in Mons. "We zijn al jaren door dezelfde passie gedreven en we wilden die in onze realisaties overbrengen”, legt Alex Belivacqua ons
uit. "Fabian Giordanno (Zaddig), de projectverantwoordelijke, stond ons bij in het verlangen deze passie over te brengen in het project dat we dit jaar onder de naam "Balboa" voorstellen. Een gespierde Café Racer die het beestige aspect van Harley Davidson nog versterkt. Een "bodybuilding" machine die direct zin geeft om er plaats op te nemen en ermee weg te rijden."

Een groot deel van de tijd die het team aan deze motor heeft besteed ging naar de voorbereiding van het design, om de goede lijn te vinden die echt toont wat ze in gedachten hadden. Ze wilden bewijzen dat je een model radicaal kan transformeren en toch trouw kan blijven aan het merk en de "Sporster". De vorkpoten zijn duidelijk herkenbaar, maar is volgens Alex ook een lijn voor diegenen die nog geen fan zijn van Harley-Davidson.

"We hebben het aantal onderdelen beperkt door aan te tonen dat het strategisch mogelijk was het model compleet te veranderen zonder aan zijn DNA te raken. Uiteindelijk is het een motor waarmee je ook plezier beleeft door zijn eigenschappen te verduidelijken als iemand erom vraagt op straat, op een parking of tijdens een rit. Deze machine is een blikvanger in de concessie en wordt zonder twijfel een echt succes in 2017!