Zoeken

Piaggio lanceert MP3 500 LT Special Edition

12 juli 2017
Piaggio heeft een exclusieve Special Edition van de MP3 500 LT uitgebracht. Deze gelimiteerde editie van de driewielige motorscooter onderscheidt zich door opvallende designaccenten en een meer dan complete uitrusting.

Uiterlijk is de Piaggio MP3 500 LT Special Edition direct te herkennen aan zijn opvallende kleurstelling. De limited edition is uitgevoerd in de matgrijze kleur Grigio Titanio Opaco, met stemmige blauwe designaccenten, waaronder het windscherm, de velgen, blauwe highlights op het zwarte zadel en een blauwe aanzet in het verchroomde MP3-embleem. Andere herkenbare optische eigenschappen zijn de carbonaccenten voor de body en de in aluminium uitgevoerde footsteps.

Voor de aandrijving van de MP3 LT Special Edition zorgt een krachtige, watergekoelde 500cc 4-takt Euro 4 motor met vierkleppen technologie. ABS met schijfremmen vóór (2x 258 mm) en achter (240 mm) en ASR tractiecontrole maken deel uit van de standaarduitrusting van deze speciale MP3, evenals een antidiefstalsysteem met GPS-GSM lokalisering.

De Piaggio MP3 500 LT Special Edition is per direct te bestellen bij de officiële Piaggio Premium-dealers onder het motto ‘first come – first serve’. De adviesconsumentenprijs voor deze exclusieve uitvoering bedraagt € 11.948 inclusief alle onvermijdbare kosten.