Zoeken

Stefan Pierer opnieuw verkozen tot president ACEM

23 april 2017
Tijdens het Spring Congress in Berlijn is Stefan Pierer opnieuw verkozen tot president van de ACEM, de Europese associatie van motorfabrikanten. Pierer neemt daarmee op 1 juli 2017 het stokje over Stephan Schaller, president van BMW Motorrad, die vice-president van de ACEM wordt.

Voor Pierer wordt het de tweede termijn als voorzitter van de ACEM, in 2004 werd hij ook al verkozen tot president. In 2013 ging het stokje naar Stephan Schaller, die nu vice-president wordt naast Michele Colaninno, in het dagelijkse leven lid van Piaggio & C. SpA’s Board of Directors. 

Stefan Pierer:
Mr. Schaller heeft uitstekend werk verricht met het klaarstomen van de ACEM voor de toekomst. Ik weet dat ik spreek namens de hele Europese motor community als ik stel hoe erg dit werk is gewaardeerd. Ik kijk uit naar mijn termijn als president, om te werken aan een sterke associatie die motorrijden in Europa promoot. 

 

Het in Brussel gevestigde ACEM bestaat uit ten minste 14 motorfabrikanten die samen 21 merken vertegenwoordigen, evenals een aantal andere grote bedrijven, en werkt nauw samen met de EU instituties evenals een brede range aan aandeelhouders op verschillende politieke vlakken.