Zoeken

Papendal toneel voor internationaal Guzzi treffen

24 juni 2017
Nederlandse en Belgische Guzzi fans hoeven dit jaar niet zo ver te rijden voor het internationale Moto Guzzi World Club Treffen 2017. Papendal is namelijk drie dagen lang de plek waar honderden internationale Moto Guzzi-rijders gezamenlijk hun gedeelde passie voor het Italiaanse merk kunnen gaan beleven.

Ieder jaar organiseert de Moto Guzzi World Club – de overkoepelende, internationale club voor Moto Guzzi-rijders – een treffen waar Guzzisti hun passie voor het Italiaanse merk met de adelaar in het embleem kunnen delen met gelijkgestemden. Voor 2017 is Nederland uitgekozen als gastland voor het Moto Guzzi World Club Treffen, met Papendal als centrale locatie.

Honderden Guzzi-rijders uit heel Europa zullen op vrijdag 14 juli aanstaande neerstrijken op Papendal voor een gevarieerd, driedaags Moto Guzzi-evenement. Op het programma staan onder andere diverse toerritten door de regio Arnhem-Nijmegen en over de Veluwe, een presentatie van het boek ‘Miles Ahead’ van Max Wohlgemuth Kitslaar en een diner op de zaterdagavond. Op diverse locaties op Papendal kunnen bezoekers bovendien uitgebreid kennismaken met de vele custom mogelijkheden van Moto Guzzi Garage, aan de hand van diverse gecustomizede Guzzi’s die daar worden gepresenteerd.

De diverse routes – variërend in lengte – geven de vele buitenlandse Moto Guzzi-rijders drie dagen lang een mooie indruk van het oostelijk deel van ons land. Een prominent onderdeel van de lange toertocht op zaterdag 15 juli is een koffiestop bij TLM, de Moto Guzzi-dealer uit Nijmegen die zojuist de deuren van zijn compleet nieuwe Moto Guzzi flagship store heeft geopend. Bezoekers worden daar volledig ondergedompeld in de ambiance van het legendarische motorfietsmerk uit Mandello del Lago, gelegen aan het Comomeer in Italië.

Meer informatie en inschrijving: http://papendal.com/motoguzzi/